even voorstellen

headshot-cropped

Ik ben een Amerikaanse van Japanse en Armeense afkomst, geboren en getogen in Californië. Meer dan tien jaar geleden kwam ik naar Nederland om mijn grote liefde achterna te volgen. Mijn schrijfdebuut maakte ik in 2009 met “Om half elf is er koffie”, een essay over Wilders en de staat van de Nederlandse democratie in de landelijke ochtendkrant nrc next. Andere columns en essays van mijn hand zijn in nrc next, Trouw, en op joop.nl verschenen. Mijn portfolio kunt u hier bekijken.

4 thoughts on “even voorstellen

  1. Fijn je commentaar of Ushi van Wendy van Dijk te lezen in nrc.next van 15.02.2013. Ik erger me al jaren dood aan dit racistische wanproduct! Onvoorstelbaar dat er mensen zijn die hier om kunnen lachen. En beschamend hoe populair Van Dijk daar mee geworden is.

  2. Compleet mee eens met jouw mening over Ushi. Hoe een mooi klein land nog kleiner wordt….It is an insult to my intelligence.

    • Fijn om dat te horen; bedankt voor het delen. NL blijft mooi, en klein heeft z’n voordelen – zo geeft een opiniestuk in een krant de mogelijkheid om een klein landje aan het denken te zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s